www.GameInformer.com
Switch Lights

The lights are on

What's Happening

Site Feedback

Please bear with us as we have launched in beta so you may notice a bug or two. The best thing you can do is let us know right here in the Site Feedback Forum. Have a question or comment regarding the new site? This is your place.

The Official Bug Thread

  • rated by 0 users
  • This post has 926 Replies |
  • 128 Followers
  • Have you found a bug or the sites acting strange? Let us know! Remember, we're still in a public beta so there's bound to be some bumps in the road.

    Pants!

  • Still not seeing the single points for rating posts.

  • Jake H.:

    Still not seeing the single points for rating posts.

    This, and the blog posts points not tallying, may be related.  We'll look into it.  Thanks!

  • Some times when I go to post it tells me something about a key already existing. I then press Post again and it works. I will try to get the full error for you.

  • Forsberg:

    Some times when I go to post it tells me something about a key already existing. I then press Post again and it works. I will try to get the full error for you.

    Information like what browser you are using, the page this happened on, and what you were trying to post helps, too.  Thanks for the head's up.

  • Just a heads up, when going to Explore -> Site Activity the first entry "x joined Telligent." links to localhost, rather than gameinformer.com.

    This is for both the user link and the "Telligent" link.

  • This is not so much a bug as it is a general complaint.  I've noticed that the new site seems to take up a lot of bandwidth when I leave multiple GI tabs open.  

    The way I've noticed this is when I have 4 or 5 tabs open for different threads and I say go to youtube or newgrounds in a new tab , I notice that the the visuals periodically skip when they never have before (I'm using the latest version of firefox and flash BTW).  But as soon as I close out some of the GI tabs, suddenly that issue goes away.  Is it the "what's happening" feed that tells you about recent posts that's evidently hogging my bandwidth or is it something else?

    I guess what I'm really asking is is there a way to reduce how much bandwidth this site takes up or do I just have to put up with it and close some GI tabs down before trying to do watch something online?  I like to keep tabs open to remind me to go back to those topics later on because sometimes there's topics that I want to keep tabs on for a little while but I don't want to favorite or subscribe to them.

  • dbull620:

    This is not so much a bug as it is a general complaint.  I've noticed that the new site seems to take up a lot of bandwidth when I leave multiple GI tabs open...

    This will require some research.  It is likely more a memory issue than a bandwidth issue.  We're looking into ways to optimize the site, and I'll keep this in mind going forward.  Thanks.

  • I just turned level 5, but the point guide says I should've turned level 5 at 500 points.  Is it actually 550?

  • I am unable to write game reviews the write review button is missing

    Jeffrey Edson

  • The points system should be fixed, the status message and game reviews issues should be cleared up today.

    If for some reason you don't see the "Write a Review" link at the end of one of our reviews, simply click on the game's title at the top to be taken to the game's page, and there should be an option on the menu on the right (above Buy this game from GameStop) to write a review.

  • well I'm subscribed to a few of the blogs on here and I don't get notified or anything when new blogs are posted.


    'Tis not too late to seek a newer world.
    Push off, and sitting well in order smite
    The sounding furrows; for my purpose holds
    To sail beyond the sunset, and the baths
    Of all the western stars, until I die.

  • Well, if you notice in that long string the first thing that gets escaped is the quotation mark.  So the quote got changed to an ampersand quot; and then the madness started with changing the ampersands into escaped ampersands.

    It'd be like if the word GameInformer had a special meaning, and in the database it gets stored as GI.  But unfortunately something is broken and G is also a special character, so it gets replaced with Go.  So the original GameInformer, became GI, which became GoI.  Eventually this carries on and the G keeps on getting replaced so we get the title GoooooooooooooooooooI.

    So, yeah, basically it's a bug where it's escaping the string too many times (for all you CS people).

  • seiler:

    Well, if you notice in that long string the first thing that gets escaped is the quotation mark.  So the quote got changed to an ampersand quot; and then the madness started with changing the ampersands into escaped ampersands.

    It'd be like if the word GameInformer had a special meaning, and in the database it gets stored as GI.  But unfortunately something is broken and G is also a special character, so it gets replaced with Go.  So the original GameInformer, became GI, which became GoI.  Eventually this carries on and the G keeps on getting replaced so we get the title GoooooooooooooooooooI.

    So, yeah, basically it's a bug where it's escaping the string too many times (for all you CS people).


    Ah, that actually does make sense.  It starts changing " to " to " to " and then continues until it runs out of space?  I see...  Could solve this whole thing by just not HTML encoding the title of the thread.  I'll pass this back and see what happens.

  • Jack, The Quixotic Gamer:

    well I'm subscribed to a few of the blogs on here and I don't get notified or anything when new blogs are posted.

    Make sure you have e-mails enabled in your Settings. 

    Click on Settings (top left of the site, between Friends and Submit a News Tip), then click on the Site Options tab,

    then you'll see this right below your signature setup:

    Make sure the check box circled above is checked.

Page 1 of 62 (927 items) 12345»